Skip to content

Mire jó a Propolisz Tinktúra?

A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb minőségű terméket juttassák el a családok asztalaira. Őstermelőik munkáját és mézeik minőségét a hatóságok mellett saját belső ellenőrzési rendszerükön keresztül is folyamatosan vizsgálják, így mindig a legjobb minőséget tudják biztosítani vásárlóik számára, mint amilyen az MMM Propolisz Tinktúra is. Kizárólag adalék-, cukor- és színezékmentes magyar termékkel foglalkoznak, így hűek maradnak nevükhöz és elveikhez egyaránt. 

Az antibakteriális Propolisz Tinktúra számos betegség ellen nyújt biztos védelmet, csökkenti a tünetek intenzitását, valamint fertőtlenítő, baktériumölő és fájdalomcsillapító hatással is bír. Kiválóan használható asztma ellen, bőrproblémák kezelésére, cukorbetegség ellen, daganatos betegségek ellen, felső légúti megbetegedésekre, valamint karbantartja a test érrendszerét, szabályozza a vérnyomást. A szakemberek herpeszre, hörghurutra, ízületi bántalmakra, gombás megbetegedések kezelésére és a klimax tüneteire is ajánlják, de hatásos köszvény és infarktus megelőzésére, sebek és afták gyógyítására. A Magyar Méz Manufaktúra Propolisz Tinktúrája számos vásárló vesebántalmait, menstruációs tüneteit enyhítette, de kiváló segítség a prosztata betegségekre és reumás tünetek kezelésében is.

Hírlevél

Értesülj elsőként rendszeres akcióinkról és újdonságainkról.

© Magyar Méz Manufaktúra 2024

Az oldal optimális működéséhez használd a legfrissebb verzióját a következő böngészőknek: Safari, Chrome, Firefox. || Ajánló

0