Skip to content

Terveink a 2022-es évre

Nagyon sokáig gondolkodtam, hogyan tudnám a tudtotokra adni, mi mindent tervezünk az idei évre..

Nincs egyszerű dolgom, mert még soha nem blogoltam, de hát soha nem késő elkezdeni, így itt fogok helyzetjelentést adni arról, mire készülünk az elkövetkező időszakban. 🙂
Izgalmas 2021-es évet hagytunk magunk mögött.. Sokszor sírni tudtunk volna az örömtől és szomorúságtól egyaránt. Mondjuk főként az örömtől, mert a szomorúságot hamar dobnunk kellett, mennünk kellett tovább.. Hozzáteszem, mindkettő kijárt rendesen tavaly.

Rengeteg visszacsatolást kaptunk Tőletek, ami felállított minket a padlóról, mert az amit csinálunk és ahogyan csináljuk azt folytatnunk kell! Van szükség megbízható, jó minőségű termékekre és mögötte álló megbízható cégre idehaza és ez folyamatosan tudtunkra adjátok! Köszönjük! 🙏🏼

Ezért úgy döntöttünk, hogy az eredeti elképzelésünket, miszerint csak mézzel és méhészeti termékekkel fogunk foglalkozni, elássuk! 🙂 Jó MÉLYRE! Rengeteg új termékcsoporttal és termékkel fogunk bővülni az elkövetkezendő időszakban, amiről folyamatosan blogbejegyzésében és postokban fogunk tájékoztatni Benneteket!
Ezt persze észre vehettétek már, mert elérhetőek a kézműves mézboraink és a lekvárok egyaránt! Mindent gondosan válogattunk és kizárólag megbízható termelőkkel, manufaktúrákkal dolgozunk együtt. Amit garantálunk, hogy ezen a későbbiekben sem fogunk változtatni! Hűek maradunk Hozzátok és persze magunkhoz is!

Mindemellett, készül az új weboldal. A sokadik új weboldal, mert ez már a 3. vagy inkább a 4. változata az elsőnek. Természetesen, ha tudjuk előre, hogy kikkel kell együtt dolgozni és van elég pénzünk, akkor még mindig az első változat működne, de most már igazán nem számít ez sem. A fontos az, hogy nagyon királyul fog működni, modern, minden webshop-os igényt ki fog elégíteni, illetve gyorsabb is lesz!
Amit fontos még elújságolnom, hogy nagyon úgy tűnik – nem akarom elkiabálni, mert párszor már sikerült – összeállt a csapat! Ez nem az jelenti, hogy boldog boldogtalan bejöhet az üzembe és lecsomagolhatja a termékeinket. Azokat kizárólag mi csinálhatjuk! 🤫 Inkább azt, hogy szuper grafikussal, social- és web Managerrel bővült a csapat, akik azon dolgoznak, hogy minél láthatóbban és érthetőbben legyünk elérhetőek a virtuális világban! Ez talán a legnagyobb boldogság számunkra jelenleg, mert botrány milyen emberek vallják magukat szakembernek a mai világban..

Nem ragozom tovább, nem is tudom mennyit kellene írnom így elsőre. Lényeg ami lényeg, folyamatosan frissülünk újulunk és ha van rá igény, akkor itt fogok írogatni rendszeresen! ☺️

 

 

Hírlevél

Értesülj elsőként rendszeres akcióinkról és újdonságainkról.

© Magyar Méz Manufaktúra 2022

Az oldal optimális működéséhez használd a legfrissebb verzióját a következő böngészőknek: Safari, Chrome, Firefox.