Skip to content

1990 Ft

Fahéjas krémmézünkben a repce mellé egy igazi téli fűszert kevertünk, a fahéjat. Ez az egyszerre édes és fűszeres összetevő garantáltan felébreszti az ízlelőbimbókat.

Összetétele: repceméz és fahéj. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, tartósítószert és mesterséget színezéket.

Ajánljuk: cukros lekvárok helyett kenheted kenyérre, palacsintára, gofrihoz, de kiváló édesítőszer lehet teába, kávéba egyaránt.

Tárolás: napfénytől védett helyen, száraz, hűvös helyen! Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minőségének megőrzése érdekében! A termék tetején képződő mézhab a krémesítés folyamán jön létre a termék minőségét nem befolyásolja! Fogyasztás előtt ajánlott felkeverni! Felbontás után egy hónapon belül fogyaszd el!

Elérhető kiszerelések: 250g

Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.

Raktáron

Hírlevél

Értesülj elsőként rendszeres akcióinkról és újdonságainkról.

© Magyar Méz Manufaktúra 2022

Az oldal optimális működéséhez használd a legfrissebb verzióját a következő böngészőknek: Safari, Chrome, Firefox.