Skip to content

2490 Ft

Raktáron

Imádunk kísérletezni, újdonságokat kipróbálni, vagy meglévő ötleteket/termékeket kicsit tovább gondolni. Így született meg legújabb termékünk, ami ízében igazi kulináris csoda, mindenféle kellemetlen tényező nélkül, tele jótékony hatással.

A fekete fokhagyma és speciális repce mézkeverékünk ízharmóniája azt is elvarázsolja, aki se a mézet se a fokhagymát nem szereti!

A fokhagymának alapvetően van egy kellemetlen velejárója, amit mindenki nagyon jól ismer. Jelen esetben viszont a kellemetlen leheletet elfelejthetjük, azt garantáljuk!

A fekete fokhagyma a keleti kultúrákban (Japánban, Koreában) már több ezer éve megbecsült, minőségi szuper élelmiszernek számít.

Ajánljuk: pástétomokhoz, kencékhez, krémekhez, sajtokhoz, felvágottak mellé kenyérre kenve.

Mire is jó a fekete fokhagyma?

A fekete fokhagyma a jellegzetes fokhagyma szag nélkül is jótékonyan hat a keringési rendszerre, és támogatja az immunrendszer egészséges működését.

A fekete fokhagyma egy igazi különlegesség, melynek az alapja a friss fehér fokhagyma, amit szabályozottan magas hőmérsékleten, valamint nagy páratartalom mellett melegítenek.

A folyamat során veszi fel a termék feketés árnyalatát, miközben a friss fokhagymára jellemző ízvilág határozottsága megszűnik, azonban a fizikai és a kémiai tulajdonságok egyaránt változnak, aminek jóvoltából a benne található sok értékes hatóanyag – antioxidánosok – mennyisége a többszörösére nő.

Kifejezetten pozitív hatást gyakorolhat az immunrendszer működésére, de a szív- és érrendszer egészségéhez, a normális koleszterinszint fenntartásához szintén hozzájárulhat. A fekete fokhagyma is közreműködik a normális koleszterinszint fenntartásában, a szív egészségének megőrzésében.

Hírlevél

Értesülj elsőként rendszeres akcióinkról és újdonságainkról.

© Magyar Méz Manufaktúra 2022

Az oldal optimális működéséhez használd a legfrissebb verzióját a következő böngészőknek: Safari, Chrome, Firefox.