Skip to content

6490 Ft

Karácsonyi hármas ajándékcsomagunkban található egy üveg Gingerbread és egy Apple Pie krémméz, melyhez tökéletesen párosul a Mulled Wine prémium teánk.

Magyar Méz Manufaktúra Apple Pie krémméz, melyben tökéletes egyveleget alkot az alma savanykás édes a fűszerek karakteres íze és a repceméz párosítása. Első kóstolás alkalmával, garantáltan a nagyi almáspitéje jut eszünkbe!

Az repceméz és a mézeskalács fűszerkeverék tökéletes párosítás és kiegészítés karácsonykor. Gingerbread krémmézünk a repceméz jellemzői végett, finom krémes állagú marad. Az üvegben található buborékok természetes folyamat útján jöttek létre.

Mulled Wine prémium tea –  Van bárki aki ne ismerné ezt a gyümölcsös forró italt, amely szinte kötelező kelléke egy hűvös téli estének? Ez a tea keverék az egyedülálló német variáció, egy igazi ízrobobbanás.

Raktáron

Kiegészítők (nem kötelező)

Amennyiben 3 db kis kiszerelésű terméket rendeltél (250 grammos méz vagy premium tea), becsomagoljuk számodra egy ablakos zöld díszdobozba. (Az ajándékcsomag típusú termék már tartalmazza a diszdobozt, így ott ne pipáld be ezt az opciót)

 

 

Hírlevél

Értesülj elsőként rendszeres akcióinkról és újdonságainkról.

© Magyar Méz Manufaktúra 2022

Az oldal optimális működéséhez használd a legfrissebb verzióját a következő böngészőknek: Safari, Chrome, Firefox.