Skip to content

5990 Ft

Mézválogatás ajándékcsomagunkban található egy üveg Fahéjas és egy Gyömbéres krémméz, melyhez tökéletesen párosul a karácsonyi Gingerbread krémmézünk. Mindezt ECO hullámkarton csomagolásba összekészítve.

Gyömbér krémmézünk alapja napraforgó méz, amelyhez az erőteljesebb ízvilágú gyömbért kevertünk. Ez a párosítás tökéletes azoknak, akik imádják a gyömbért, de az erejét kevésbé bírják. Az eredmény krémes állagú, sárgás mézkészítmény, amely természetes házi gyógymód megfázásos tünetek ellen.

Az repceméz és a mézeskalács fűszerkeverék tökéletes párosítás és kiegészítés karácsonykor. Gingerbread krémmézünk a repceméz jellemzői végett, finom krémes állagú marad. Az üvegben található buborékok természetes folyamat útján jöttek létre.

Fahéjas krémmézünkben a repce mellé egy igazi téli fűszert kevertünk, a fahéjat. Ez az egyszerre édes és fűszeres összetevő garantáltan felébreszti az ízlelőbimbókat.

Raktáron

Kiegészítők (nem kötelező)

Amennyiben 3 db kis kiszerelésű terméket rendeltél (250 grammos méz vagy premium tea), becsomagoljuk számodra egy ablakos zöld díszdobozba. (Az ajándékcsomag típusú termék már tartalmazza a diszdobozt, így ott ne pipáld be ezt az opciót)

 

 

Hírlevél

Értesülj elsőként rendszeres akcióinkról és újdonságainkról.

© Magyar Méz Manufaktúra 2022

Az oldal optimális működéséhez használd a legfrissebb verzióját a következő böngészőknek: Safari, Chrome, Firefox.